Referanser

og tilbakemeldinger
fra publikum

Referanser:

Rune Carlsen, tidligere daglig leder gjennom mange år i Bundegruppen
Mobil 482 37 863

 

Knut Bunde, gründer og tidligere konsernsjef i Bundegruppen
Mobil 909 47 002

 

Odd Erik Bunde, konsernsjef  i Bundegruppen
Mobil 922 65 011

 

(Bundegruppen eide Strand Hotel Fevik fra 1998 til mars 2017)

 

Inge Brigt Aarbakke, tidligere eier av Jæren Hotel og industrigründer
Mob 900 33 088

 

Gunn Eggebø, gründer og leder av Mindline
Mob 41 56 65 41

 

Lars Enevoldsen, Forum Jæren
Mob 901 69 299

 

Dag Norbø, tidligere kommunikasjonsdirektør NOV, nå Universitetet i Agder
Mob: 982 13 006

Tilbakemeldinger jeg har fått på foredragene mine:

 • Fantastisk foredrag med Agnes!
 • Helt fantastisk!!!
 • Sprudlende og energisk!
 • Knallbra!
 • Fantastisk foredrag. For ei dame!
 • For en flott og inspirerende dag!
 • En høydare, rett og slett steinbra!
 • Fantastisk dag med flotte forelesere.
 • Herlig foredrag.
 • Hu va friske hu Agnes . Må nok kjøra innom hu te sommaren.
 • Fantastisk foredrag!
 • Flinke Aggi!
 • Utrolig inspirerende dag!
Tusen takk igjen Agnes! Det ble en skikkelig bra kveld med en så flott start som du var! Her er noen tilbakemeldinger fra deltakerne:

- Synet på livet og alt som er bra. Det er normalt at livet trykker på, men fokuser på det som fungerer.

- Stå på, alle er forskjellige - ingen er like. Positivitet. Kjemp for det jeg ønsker.

- Ha troa på seg selv. Være hyggelig og imøtekommende. Alltid gi det lille ekstra

- Gi litt mer f og ha troa på seg selv! Og at alle er like viktige 🙂

- Det å kunne snu alle situasjoner til noe positivt. At selvom det ikke nødvendigvis står i stillingsinstruksen betyr ikke at det ikke er vårt ansvar at det ser fint ut rundt oss.

- Det å kunne snu alle situasjoner til noe positivt. At selvom det ikke nødvendigvis står i stillingsinstruksen betyr ikke at det ikke er vårt ansvar at det ser fint ut rundt oss.

- At man burde tørre å få ut av sin komfortsone og ta roller man kanskje ikke hadde tenkt over. Og ved å behandle sine kollegaer bra kan man øke trivselen og arbeidsmoralen på jobb.

- Viktig med trivsel og å skape et godt miljø.

- Positivitet, fleksibilitet og spontaniteten hennes.

- Der er bare å grønne på...! Ikke bry deg om hva andre mener om deg og det du har lyst å gjøre.


Daglig leder Barnehage (be gjerne om nærmere referanse)

Hei Agnes og takk for sist! Fantastisk flott foredrag du holdt for oss på Entrepreneur Of The Year i Arendal kulturhus på torsdag! Vi har fått mange begeistrede tilbakemeldinger på ditt innlegg.

Kristin Therese Landås
Manager, rådgivning Ernst & Young AS

Hvorfor ikke prøve å få til en motivasjons/inspirasjons time for alle ansatte? Dette ble luftet på AMU møte vårt, og med et ensidig ja til at du kan komme til oss å holde et innlegg som går på arbeidsglede, lidenskap, vennskap, kunnskap, klokskap og litt galskap. Med andre ord noe som kan gi motivasjon og inspirasjon til alle uansett stilling og posisjon.

Evelyn Ask Liland
Kontorsjef Egersund Management

Tusen, tusen takk for en dose «energi-bombe» og klar tale. Her var det mye å ta inn for oss alle. Hyggelige takkehilsener som strømmer på fra konferansedeltakere – noen har meldt seg på lederutdanning, og andre har fått bekrefta at de må fortsette å feie sneiper og være gode rollemodeller – og andre kan ikke få rosa nok at du kalte en spade for en spade – også når det gjaldt opplevelser i Setesdal. Du er drivende god til å spre entusiasme og pågangsmot. Fortsett med det!

Signe Sollien Haugå
Daglig leder Setesdal Regionråd

Jeg synes du gjorde en flott figur med din presentasjon. Du forteller en konsistent historie, med glød og entusiasme! Jeg liker veldig godt når du minner folk om hvor heldige vi egentlig er. Vi ER født med sølvskje i munnen, og vi burde være ekstremt takknemlige. Dette budskapet passer som hånd i hanske for hva jeg også står for. Videre synes jeg også du er innom en rekker andre gode verdier. De tilbakemeldingene jeg fikk fra de ansatte var utelukkende positive.

Geir Tønnesland
Administrerende Direktør LOS AS

Jeg var i kinoen i Arendal i går og hørte ditt inspirerende foredrag. Det var en fornøyelse å høre om de tingene jeg selv har stor tro på; respekten, holdningene. Jeg jobber ved sykehuset i Arendal og heldigvis møter hver dag mange med disse gode holdningene, for oss alle er det kontinuerlig og ”vi må ha det inn i ryggmargen”, da blir arbeidsgleden roten til alt godt. Tusen takk.

Merete Johnrud
Helsesekretær

Hei Agnes. Takk for sist, du var fantastisk. Vi sender alltid ut et evalueringsskjema til møtedeltakerne. Foreløpig har 75 prosent gitt deg terningkast seks!!!!! Kan ikke huske sist det skjedde.

Harald Minge
Adm. direktør Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Agnes, du er en strålende DAME, vi er veldig stolt av deg!! Vi digger din innstilling og handlekraft.

Siri Mathiesen
Regiondirektør - NHO Agder

Massevis av gode tilbakemeldinger. Vi var kjempefornøyde med innlegget ditt. Totalopplevelsen var svært god. Jeg vet ikke om noe som du burde gjort annerledes. Kanskje kan du selge inn en lenger seanse??

Sigrun Ramsli
SAMKO Bedriftshelsetjeneste

Hei Agnes! Du svarte absolutt til forventningen. Det håper jeg du også opplevde. Tror du traff publikum med din jordnære, jærske måte

Kjersti Goa Lødemel
Seksjonssjef NAV Arbeidslivssenter Rogaland

Tusen takk for foredraget ditt. Den traff de fleste lederne kjempebra, og alle trakk frem dette som meget positivt på oppsummeringen. Det kan være du hører fra meg igjen til andre samlinger. Ha en super dag!

Merethe Konningen
HR ansvarlig IKEA

Det var en stor glede å høre innlegget ditt – og utklippet fra avisen viste jo også at det traff! I etterkant har vi sendt ut evalueringsskjema til konferansedeltakerne – og jeg kan glede deg med at du scorer hele 5,1 av 6 på denne! Takker så mye for at du var med og gjorde vår konferanse til en flott opplevelse for deltakerne! Lykke til videre med galskap, gladskap og lederskap!

Ingeline Kaldestad
Prosjektleder Haugesundregionens Næringsforening

Du var strålende på fredag og det ble så bra som jeg håpet på. Du formidlet en begeistring over det du og dine medarbeidere har fått til på Strand og jeg fornemmet at Barbu menighets medarbeidere fikk den opplevelsen at begeistring og stå på vilje skaper resultater. Du formidlet et engasjement som også i en sammenheng som vår viser hvor viktig det er å gi medarbeidere tro på seg selv, gi rom for den enkeltes kreativitet og engasjement og lederes ansvar for få det fram. Du gav noe til oss med et dedikert lederansvar og til alle de som var på festen for å bli gjort stas på, nettopp fordi de bidrar med det de gjør. Hele festen ble en solid opptur i så måte og ditt bidrag satte en flott ramme!!
Vi hadde en strålende fest med nydelig mat, mye humor og glede. Nesten hundre frivillige medarbeidere takket for en strålende kveld. Stab og menighetsråd bidrog både praktisk og med diverse program som overrasket og tilnærmet sjokkerte festdeltakerne (det var også meningen). Så vi var strålende fornøyd!!
Igjen takk for ditt bidrag. Vi skal ha stabsmøte i morgen. Da tar vi nok en runde på evaluering av festen. Hvis det er noe som er nyttig å formidle videre til deg gjør jeg selvsagt det.

Rannveig Aas Olsbu
Barbu Menighet

Tusen takk til deg for en herlig start på gårsdagen. Det svarte 100% til forventningene og vi koste oss alle sammen. I tillegg var det mange som fikk en tankevekker - det er alt for mange som fokuserer på problemene - lenge før de har sjekket ut alle mulighetene.

En av mine kolleger i ledergruppen ble nok litt engstelig - han kommenterte: men alle kan jo ikke være som henne?:-) Jeg sa bare: Nei - men alle kan lære seg å tenke muligheter og ikke problemer, fokusere på det positive og ikke minst sprudle litt mer. Og det var han enig i 🙂

Tusen takk og lykke til med nye prosjekter - kanskje ses vi igjen om ikke så lenge!

Helene Gunther Merg
Informasjonsdirektør ABB

Du er helt fantastisk! Først av alt var du villig til å stille som foredragsholder på en konferanse du aldri hadde hørt om, og det nesten uten betenkningstid. Og hva er det vi opplever? Jo, den mest ``fengende og matnyttige performances`` som har vært på konferansen. Jeg er i dyp takknemlighets gjeld til deg for at du kom, og leverte 200%. Pr. telefon har jeg fått beskjed om at snittevalueringen ligger på ca. 5,5 av 6 oppnåelig, og det er meget bra.

Vi har foretatt en evaluering der ca. 40% hadde fylt ut evalueringsskjemaet. Du skåret høyest av samtlige foredragsholdere med 6. Ingen av de andre foredragsholderne fikk 6 på samtlige evalueringsskjema. Gratulerer!

Reidar Mersland
Fokuskonferansen

Tusen takk for et fantastisk herlig foredrag. Du er et utrolig godt forbilde for ledere. Tenk hvis alle kunne hatt din energi, din filosofi og tanker rundt det å lede et team. Da hadde vi garantert sett en god del bedre statistikker vedr. fravær, lønnsomhet, kundetilfredshet osv.

Grethe Norbye
Salgssjef Kreditorforeningen Sør SA

Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. Både ledelsen og butikksjefer samt gruppeledere har respondert positivt på ditt foredrag. Ditt foredrag har satt i gang mange tankeprosesser hos oss alle om hvordan vi som ledere bør opptre og hva vi bør / ikke bør bruke krefter -vår energi på. Ditt ernergiske foredrag har med andre ord gitt noen og enhver av oss energi og mulighetet til å minne hverandre på hva vi bør prioritere og hvordan vi som ledere bør opptre ovenfor våre ansatte og kunder. Jeg anbefaler deg gjerne videre. Tusen takk for et godt og produktivt samarbeid. Om vi ikke snakkes før sommerferien må du ha en flott sommer.

Anne Elise Rydén
Personalsjef Coop Høyland og Jæren

Hei Agnes - takk for sist! Du imponerte alle oss 150 i salen med ditt mot & engasjement:)
Evaluering viser at du og de to andre foredragsholderne gjorde en strålende innsats. Så langt har 65 av 146 respondert på questback og totalinntrykket på Kvinneplassen scorer 5,08 i gjennomsnitt av maks 6 poeng! Jeg har sjelden sett så gode tilbakemeldinger. Du utmerket deg, og har pt 5,44 i snitt - over halvparten (52%) har gitt deg toppscore 6!!

Trude Refvem Hembre
Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Umiddelbar tilbakemelding er at dette var topp . Dere leverte varen så det holdt. Har snakket med flere i kveld og de er Inspirerte og da har dere oppnådd det vi håpet på.

Rune Fredriksen
Daglig leder /CEO Mandal Maskinering AS

Reiselivskonferansen ``Fjordane frå bre til hav`` Spørreundersøkelse gjennomført på mail etter konferansen med skala fra 1-5. Det gleder meg å få gratulere Agnes Berntsen fra Strand Fevik Hotel med best score av alle foredragsholdere, med 4,31 poeng. På vegne av arrangørene; det offentlige partnerskapet i Sogn og Fjordane og Sparebanken Sogn og Fjordane, takk for at du bidro til en vellykket nettverksarena for reiselivsbedriftene i Sogn og Fjordane!

Åsne Helene Folstad
Seniorrådgjevar Innovasjon Noreg Sogn og Fjordane

Jeg vil på vegne av alle oss som har jobbet med årets distriktsmøte for Soroptimister takke for et inspirerende foredrag. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på dagen, og spesielt god respons på deg. Du var med på å løfte møtet/dagen til å score toppkarakter! Nok en gang tusen takk!

Nina Moland
Color Line