Utmerkelser for Strand Hotel Fevik

Juryen fremhever blant annet at hotellet er kåret som gasellebedrift to år på rad, samtidig som det er toppranket på Trip Advisor. (NHO Reiseliv Sør-Norge 26. mars 2015)

 

Kåret til «Årets reiselivsbedrift»

 

Strand Hotel Fevik er kåret til «Årets reiselivsbedrift» av NHO Reiseliv Sør-Norge.

Det tradisjonsrike hotellet har opplevd en fantastisk utvikling de siste 10 årene og fremstår i dag som et ledende kurs- og konferansehotell på Sørlandet. I begrunnelsen for kåringen som «Årets reiselivsbedrift» fremhever juryen blant annet at hotellet er kåret som gasellebedrift to år på rad, samtidig som det er toppranket på «Trip Advisor», noe som viser at gjestene setter pris på service, fasiliteter og opplevelser som hotellet tilbyr.

Under ledelse av Agnes Berntsen har hotellet de siste årene investert 70 millioner kroner i nytt hotellbygg, og denne investeringen har allerede vist seg å være lønnsom. Hotellet kan nå vise til driftsoverskudd i 10 år på rad.

Strand Hotel Fevik bruker dessuten sosiale medier systematisk og har i dag over 5000 følgere på Facebook. De jobber også systematisk med HMS og investerer i de ansatte gjennom aktive tiltak for personalutvikling, noe som blant annet har gitt utslag i et rekordlavt sykefravær. I 2014 var sykefraværet på bare på 1,64 prosent.

Juryen fremholder også at hotellet har vært opptatt av å utvikle kortreist og lokal mat som en del av kulturopplevelsen de tilbyr sine gjester. Hotellet har også lykkes med å bygge gode relasjoner og nettverk i hele regionen, og juryen mener blant annet på grunnlag av dette at bedriften bidrar til et godt omdømme for hele bransjen.

 

 

 

 Norges beste hoteller

Nettavisen har kåret Norges 25 beste hoteller. Strand Hotel Fevik ble stemt frem til en 5. plass i 2016 og 7. plass i 2017